Osebno trenerstvo – Osebni trener Luka Lavtar

Kdo bo vaš osebni trener?

Za vaš napredek bom skrbel Luka Lavtar. Več o meni, moji poti in vizijah, si lahko preberete v zavihku "O nas".

Kaj vključuje osebno trenerstvo?

 • Zakupljeno količino vodenih treningov,
 • prehransko svetovanje,
 • svetovanje o ostalih dejavnikih, ki lahko ključno vplivajo na napredek (stres, spanje),
 • merjenje telesne sestave - spremljanje napredka,
 • prilagojen program vadbe,
 • mesečni vstop v fitnes,
 • osebno mapo,
 • motivacijo.

 

Želite si sodelovati z mano, toda ne prek osebnega trenerstva. Kakšne so druge možnosti?

 • Semi trenerstvo: oblika osebnega treninga v paru, dobra izbira s finančnega stališča, poleg tega pa lahko ob vadbi uživate v družbi vašega prijatelja ali partnerja.
 • Prehransko svetovanje: če ste vešči vadbe in si želite svoj napredek le še nekoliko pospešiti vam lahko pomagam z urejanjem prehrane, ki je lahko pogosto manjkajoči del sestavljanke.
 • "Online" trenerstvo: tisti bolj oddaljeni lahko z mano sodelujete tudi na bolj sodoben način.
 • Sestava vadbenih programov:  imate točno določen cilj, toda niste prepričani kako zastaviti svoj program?

 

Zakaj bi, med ogromno osebnimi trenerji, sodeloval prav z mano?

 • Ker trening in pristop prilagodim vsakemu posamezniku in njegovi osebnosti,
 • ker je vsak trening posebej začrtan za potrebe posameznika,
 • ker se redno izobražujem in nikoli nisem zadovoljen s količino svojega znanja,
 • ker bom na treningu prisoten z glavo in dušo,
 • ker to kar govorim in pišem tudi prakticiram.

 

Pri katerih ciljih vam lahko pomagam?

 • Hujšanje,
 • pridobivanje mišične mase,
 • odprava bolečin v sklepih,
 • splošno izboljšanje počutja,
 • priprava športnika,
 • izboljšanje drže,
 • prikaz pravilne izvedbe vaj...

 

Kaj je osebna mapa?

Vsak varovanec, ki z mano sodeluje vsaj tri mesece prejme svojo osebno mapo. V njej so zbrane vse pomembne informacije o varovancu, kot so bolečine, poškodbe, zdravstvene težave, starost, navade, predhodne izkušnje z vadbo... Skupaj v mapo zapišemo cilje in korake, ki bi do njih pripeljali. Tako varovanec v vsakem trenutku točno ve, kakšne so njegove naloge, trener pa, na kaj mora biti pozoren. Če ima varovanec željo, lahko, v za to namenjeno mesto, priloži fotografijo pred pričetkom vadbe, ki bo že sama po sebi vlivala ogromno motivacije. Prav tako so za motivacijo izrednega pomena testi, ki jih izvajamo periodično. To so testi telesne sestave, testi kardiovaskularne zmogljivosti, testi moči, mobilnosti, motorike.

V mapo imata vpogled izključno varovanec in trener.

 

Moje licence:

 • Prehranski svetovalec (Fitnes zveze Slovenije)
 • Vaditelj fitnesa (Fitnes zveza Slovenije)
 • Inštruktor fitnesa (Fitnes zveza Slovenije)
 • Trener fitnesa (Fitnes zveza Slovenije)

 

Zaradi želje po kvalitetnih treningih sprejemamo le določeno število strank. Če želite začeti s treningi nas zato čimprej kontaktirajte, če bodo v danem trenutku vsa mesta zasedena, vas bomo kontaktirali takoj, ko se mesto za vas sprosti. Na voljo smo vam prek obrazca, na telefonski številki: 031/735-330 ali elektronski pošti: info@luxfitnes.si.

Pogosta vprašanja

Osebni trener bo znal treninge prilagoditi vašim ciljem, morebitnim poškodbam, bolečinam, počutju. Z osebnim trenerstvo se boste hitreje in bolje naučili izvajanja vaj. Poleg tega bo trener dodatna motivacija, da boste iz sebe iztisnili še več, kot bi sicer.
Osebno trenerstvo poteka v našem fitnesu, na naslovu Poljanska cesta 4, Škofja Loka.
Vaš osebni trener bo Luka Lavtar. Z več tisoč urami treningov pod palcem, najvišjo stopnjo licence za osebnega trenerja in nenehnim izobraževanjem, bo zagotovo znal poskrbeti za vaš napredek.
V katerem koli fitnesu se že odločite najeti trenerja se prepričajte, da ima veljavno licenco. Pri nas to nikakor ne bo problem.
Cene osebnega trenerstva so nekoliko višje kot drugje v okolici, ker verjamem, da so naše storitve na višjem nivoju. Osebni trener se nenehno izobražuje, obiskuje seminarje, dela dodatne tuje licence, kar za seboj potegne dodatne stroške. Plačali boste njegove izkušnje in ne le skupnih ur.
Ker se odločate za svoje zdravje je pomembno, da izberete najboljšega ponudnika. Z nenehnim izobraževanjem in več tisoč urami dela s strankami verjamem, da v okolici boljšega osebnega trenerja ne boste našli.
Semi-trenerstvo vključuje vse prvine osebnega trenerstva, le da treningi potekajo v parih, lahko tudi v trojicah. Majhno število vadečih še vedno omogoča, da smo pri izvedbi zelo natančni. Pozitivna stran semi-trenerstva je v tem, da je motivacija zaradi družbe večja. Poleg tega je tudi cenovno nekoliko ugodnejša možnost od osebnega trenerstva.
Seveda, potrudili se bomo, da vam najdemo partnerja.
Vsakih 14 dni boste prišli na testiranje telesne sestave, ki bo pokazalo vaš napredek. Sicer pa bo trener že na treningu videl, če napredujete v izvajanju pravilnih gibalnih vzorcev, če se razvija vaša moč, gibljivost, kondicija.
Seveda, prehrana je ključnega pomena pri praktično vseh ciljih, ki so povezani s fitnesom. Luka je tudi licenciran prehranski svetovalec. Pisali boste dnevnik prehrane, s trenerjem pa bosta iskala možne izboljšave. Cilj urejanja prehrane je, da najdemo rešitve, ki vam bodo ustrezale na dolgi rok, brez hudih odrekanj. Konec koncev morate v hrani tudi uživati.
Seveda. Bi pa priporočal, da vseeno tudi redno gibate.
Jedilnik bo skrajna rešitev pri osebah, ki izčrpajo vse ostale možnosti. Zato trener v začetku jedilnika ne piše nikomur. Pri vseh začne z urejanjem prehrane s pomočjo dnevnika.

Statistika osebnih treningov

VADEČI
64
TRENINGI
1592
PROSTA MESTA
3
IZOBRAŽEVANJA
7

Za osebno trenerstvo sem se odločila, da se naučim pravilne izvedbe vaj, saj sem po operaciji hernije vedela, da moram biti pazljiva. Lux fitnes je bil prvi na seznamu že zaradi same bližine in moram povedati, da mi ni žal. Treningi dvakrat tedensko so bili sicer naporni, če me Luka ne bi motiviral, bi kdaj pa kdaj trening malo prestavila. Počutje je boljše, bolečin v hrbtenici ni, vadba je najboljše zdravilo tudi za stres. Res najboljša naložba v moje zdravje. Priporočam!

Osebno Trenerstvo Vesna Pavlič
Vesna Pavlič

Luka je perfekcionist, neverjeten motivator in strokovnjak za pravilno izvedbo vaj. Vesela sem, da sem ga spoznala, ker sem zaradi njega vzljubila fitnes in spremenila svoj način življenja. Z njegovo pomočjo sem preoblikovala postavo, postala bolj disciplinirana in samozavestna. Lukove treninge bi priporočila vsakomur, ki si želi odkrivati svoje meje, učvrstiti telo in živeti bolj zdravo življenje.

Osebno Trenerstvo Mojca Arnol
Mojca Arnol

Leto nazaj sva začela obiskovati Lux fitnes. Med vsemi fitnesi sva iskala kvaliteto izvajanja vaj in natančno spremljanje poteka izvajanja. Luka je presegel pričakovanja. Poleg premišljeno pripravljenih vaj je vsak trening ob tebi in natančno spremlja izvajanja. Je zelo strokoven, pri načrtovanju podroben in pri izvedbi dosleden.

Osebno Trenerstvo Valerija Ivan
Valerija in Ivan Hozjan

Za obisk fitnesa sem se odločila konec leta 2018. Enostavno nisem bila več zadovoljna s svojo podobo. Največja ovira, da nisem prišla že prej je bila v glavi , češ kaj bom delala v fitnesu, sem prestara, to je bolj za mlade. Pod vodstvom Luka sem začela s treningi dvakrat tedensko. Včasih je težko, a počutje po treningu je vedno odlično. Testiranja so pokazala napredek, vztrajnost in volja sta bila poplačana. Bolje se počutim, imam več kondicije. Hvala Luku za podporo, spodbudne besede in pohvale. Treningi se iz tedna v teden stopnjujejo, vsakič se naučim nekaj novega. V fitnesu vlada prav prijetno vzdušje. Priporočam vsem, ki bi radi naredili nekaj zase.

Osebno Trenerstvo Katarina Fojkar
Katarina Fojkar

Lokacija:
Lux Fitnes, Luka Lavtar s.p.
Poljanska cesta 4
4220 Škofja Loka

Delovni čas:
Ponedeljek - petek: 6:00 - 22:00
Sobota, nedelja, prazniki: 10:00 - 21:00

Uradne ure:
Ponedeljek: 7:00 - 19:00
Torek: 7:00 - 10:00, 16:00 - 19:00
Četrtek: 7:00 - 10:00, 16:00 - 19:00

Telefon:
+386 (0)31 735 330

Elektronski naslov:
info@luxfitnes.si