Šola moči

Število oseb: 4 - 6

Trajanje: 8 tednov

Število ur: 16

Termini treningov: odvisno glede na razpisan termin šole

Cena: 160€

Trener: Luka Lavtar (Trener fitnesa FZS, Prehranski svetovalec FZS)

Lokacija: Lux Fitnes, Poljanska cesta 4, Škofja Loka

Vključuje:

  • Začetni posvet s posameznikom glede ciljev in osebnih specifik.
  • Učenje osnov ogrevanja za učinkovito in varno vadbo.
  • Učenje osnovnih gibalnih vzorcev: počep, predklon, izpadni korak, pritegi, potiski,…
  • Učenje osnovnih vaj z drogom za razvoj moči (powerlifting): počep, mrtvi dvig, bench press.
  • Učenje osnovnih asistenčnih vaj za razvoj moči pri osnovnih dvigih.
  • Dodatno: osnove prehranske smernice za razvoj moči in mišične mase.
  • Dodatno: osnove periodizacije in programiranja treningov za razvoj moči.
  • Končni posvet s posameznikom glede nadaljnje usmeritve treninga.
  • 50% popust pri nakupu mesečne karte za čas šole moči.
  • 50% popust pri nakupih mesečnega programa vadbe za nedoločen čas.

 

Če se želite prijaviti na šolo moči nas kontaktirajte, da vam rezerviramo mesto. Na voljo smo vam na telefonski številki: 031/735-330 ali elektronski pošti: info@luxfitnes.si.

Pogosta vprašanja

Šola je primerna za popolne začetnike, kot tudi tiste, ki imate pod palcem že nekaj znanja, ki pa potrebuje še nekaj nadgradnje.
Šola je več kot primerna tudi za dekleta. S treningom moči ne boste pridobile neznatnih količin mišične mase, pač pa le zapeljivo, čvrsto postavo.
Šola je zelo primerna tudi za starejše. S treningom moči boste upočasnili učinke staranja, kot sta izguba mišične mase in kostne mase. Trening za moč lahko vašim letom prinese ogromno življenja!
Bi radi postali hitrejši in odpornejši na poškodbe? Potem je šola primerna tudi za vas.
Termin lahko ob privolitvi ostalih članov skupine prilagodimo. Če to ne bo mogoče, pa se bomo potrudili, da vseeno najdemo rešitev.
Mesečna karta v ceno ni vključena, saj tako omogočimo, da je cena šole dostopna vsakomur. Ker pa vemo, da bodo samostojni obiski fitnesa pripomogli pri utrjevanju znanja, vam na mesečni karti v času šole pripada 50% popust. Za samo obiskovanje šole pa mesečna karta ni potrebna.
Šola poteka v majhnih skupinah. Začnemo pri čistih osnovah gibanja. Na vsakem treningu oz. učni uri nadgrajujemo in ponavljamo znanje, ki smo ga predhodno že osvojili. Tako se naučeno dobro vtisne v spomin. Šola poteka sistematično, od najlažjih vaj in tematik, do tistih bolj zahtevnih, katerim posvetimo največ časa. Pri mesec bomo nekoliko več časa posvetili učenju pravilnih tehnik, drugi mesec pa bomo znanje utrdili na primerih dejanskih treningov.
Šola se začne 1 teden za tem, ko se prijavi 4. član. Izvedba šole je tako pogojena s samim povpraševanjem.
Ker treningi potekajo v skupinah se zamujenega treninga ne da nadoknaditi. Vendar pa je šola zastavljena tako, da na novo osvojeno znanje na naslednjih treningih ponovimo. Tako izguba ne bo prevelika.
Takrat bo čas, da prenesete v prakso vse kar ste se naučili. Namen šole moči je, da vsrkate dovolj znanja, da se brez težav podate na samostojno pot pridobivanja moči. Če imate občutek, da za samostojno pot še nimate dovolj znanja, se lahko za sodelovanje dogovorite s trenerjem (GLEJ ZAVIHEK NIŽJE).
Če ste bili med šolo pridni in ste pozorno sledili tematikam, med učnimi urami pa znanje tudi samostojno utrdili, potem ste pripravljeni na nekoliko bolj samostojno pot. Vseeno pa je tematika periodizacije in programiranja treningov preveč zapletena, da bi se je v tako kratkem času naučili dovolj podrobno. Poleg tega smo pogosto zelo nerealni pri ocenjevanju svojih šibkih točk, poznavanje le teh pa je ključno za programiranje treningov. Prav zato imajo pogosto tudi trenerji svoje trenerje. Zato vam predlagam, da se s trenerjem dogovorite, da vam ta mesečno sestavlja program vadbe. Ta bo prilagojen vašim ciljem, sposobnostim in specifikam vašega telesa.

Za osebno trenerstvo sem se odločila, da se naučim pravilne izvedbe vaj, saj sem po operaciji hernije vedela, da moram biti pazljiva. Lux fitnes je bil prvi na seznamu že zaradi same bližine in moram povedati, da mi ni žal. Treningi dvakrat tedensko so bili sicer naporni, če me Luka ne bi motiviral, bi kdaj pa kdaj trening malo prestavila. Počutje je boljše, bolečin v hrbtenici ni, vadba je najboljše zdravilo tudi za stres. Res najboljša naložba v moje zdravje. Priporočam!

Osebno Trenerstvo Vesna Pavlič
Vesna Pavlič

Luka je perfekcionist, neverjeten motivator in strokovnjak za pravilno izvedbo vaj. Vesela sem, da sem ga spoznala, ker sem zaradi njega vzljubila fitnes in spremenila svoj način življenja. Z njegovo pomočjo sem preoblikovala postavo, postala bolj disciplinirana in samozavestna. Lukove treninge bi priporočila vsakomur, ki si želi odkrivati svoje meje, učvrstiti telo in živeti bolj zdravo življenje.

Osebno Trenerstvo Mojca Arnol
Mojca Arnol

Leto nazaj sva začela obiskovati Lux fitnes. Med vsemi fitnesi sva iskala kvaliteto izvajanja vaj in natančno spremljanje poteka izvajanja. Luka je presegel pričakovanja. Poleg premišljeno pripravljenih vaj je vsak trening ob tebi in natančno spremlja izvajanja. Je zelo strokoven, pri načrtovanju podroben in pri izvedbi dosleden.

Osebno Trenerstvo Valerija Ivan
Valerija in Ivan Hozjan

Za obisk fitnesa sem se odločila konec leta 2018. Enostavno nisem bila več zadovoljna s svojo podobo. Največja ovira, da nisem prišla že prej je bila v glavi , češ kaj bom delala v fitnesu, sem prestara, to je bolj za mlade. Pod vodstvom Luka sem začela s treningi dvakrat tedensko. Včasih je težko, a počutje po treningu je vedno odlično. Testiranja so pokazala napredek, vztrajnost in volja sta bila poplačana. Bolje se počutim, imam več kondicije. Hvala Luku za podporo, spodbudne besede in pohvale. Treningi se iz tedna v teden stopnjujejo, vsakič se naučim nekaj novega. V fitnesu vlada prav prijetno vzdušje. Priporočam vsem, ki bi radi naredili nekaj zase.

Osebno Trenerstvo Katarina Fojkar
Katarina Fojkar

Lokacija:
Lux Fitnes, Luka Lavtar s.p.
Poljanska cesta 4
4220 Škofja Loka

Telefon:
+386 (0)31 735 330

Elektronski naslov:
info@luxfitnes.si

Delovni čas:
Ponedeljek - petek: 6:30 - 21:00
Sobota: 14:00 - 20:00
Nedelja in prazniki: zaprto